Militairproject Commewijne eindelijk aangepakt

Op Voorburg, Commewijne, worden eindelijk trenzen, bermen en zandwegen aangepakt. Voorburg wordt ook wel genoemd het Militairproject. MC-assembleelid Jenny Warsodikromo werd door veel projectbewoners benaderd omtrent de slechte staat van de infrastructuur die een domper legde op de leefbaarheid en het woongenot. Het assembleelid, dat zelf uit dit district afkomstig is, zag zelf dat bewoners hun voertuigen aan de hoofdweg moesten laten om zich te voet, met kleintjes op hun rug en boodschappentassen in hun handen, naar het project  te begeven. De straten zijn in een zodanig deplorabele conditie, dat rijden daarover onmogelijk is.
‘We moeten de projectbewoners die met moeite hun perceel hebben gekocht en gebouwd, helpen in het brengen van een oplossing.’ De parlementariër vraagt de bewoners erop toe te zien dat de uitvoerders hun werk naar behoren doen.   De vorige aannemer zou prulwerk hebben geleverd. Hij heeft gewerkt met inferieur materiaal, waardoor de wegen er erger aan toe zijn. Warsodikromo zal in gesprek treden met de OW-afdeling Commewijne, om op de hoogte te blijven van het verloop van de werkzaamheden op het Militairproject.

error: Kopiëren mag niet!