75-jarige man verhangt zich

Gistermorgen omstreeks zes uur heeft de 75-jarige Sieuwnath Bishar, meer bekend als ‘Jaiwa’, zich opgehangen aan een mangoboom welke op zijn erf staat. Districtsraadslid Radjeswar Parmessar tevens buurtgenoot geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname mee dat het slachtoffer een heel rustige man was. Hij verbleef samen met zijn zoon en zijn gezin aan de Groot Henarpolder Tuinbouwkavel in het district Nickerie.
Bisoendath Bishar, zoon van de overledene, geeft aan dat hij niet had verwacht dat zijn vader op zo een wijze een einde aan zijn leven zou maken. Het motief is hem niet bekend. Volgens hem heeft de vader bepaalde dingen voor zichzelf gehouden. Hij geloofde zijn ogen niet toen hij zijn vader hangend aan een touw zag.  De politie arriveerde omstreeks zeven uur. Dit geval wordt bevestigd door politie-inspecteur Pelswijk van Nickerie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!