Meldpunt UFO’s bestaat 3 jaar

Het Meldpunt UFO’s boven Surinaams Territorium (MUST) bestaat aanstaande dinsdag drie jaar. Op 21 augustus 2009 werd het Meldpunt opgericht met als doel het aantal UFO-meldingen in Suriname in kaart te brengen. Sinds die dag hebben we vele honderden reacties gekregen en tientallen meldingen geregistreerd. MUST heeft meer dan dertig gevallen grondig onderzocht en ruim 40% van de objecten geïdentificeerd. Er bleek een grote behoefte te bestaan aan objectieve informatie over het verschijnsel. Daarom hebben we diverse presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan het UFO-fenomeen. Voor veel mensen tevens een gelegenheid om met andere geïnteresseerden van gedachten te wisselen. Na drie jaar hebben we besloten om ons vooral te concentreren op breeder UFO-onderzoek en op voorlichting. We registreren UFO-meldingen nog steeds graag en zullen deze in opmerkelijke gevallen ook onderzoeken. En we blijven natuurlijk regelmatig presentaties en lezingen geven. De eerstvolgende is gepland voor eind oktober.

error: Kopiëren mag niet!