Nationale Schoonmaakactie start op 27 augustus

Het Ministerie van Openbare Werken, Directoraat Openbaar Groen, zal op maandag 27 augustus een aanvang maken met de ‘Nationale Schoonmaak Actie 2012’. Deze wordt verdeeld over twee werkperioden van elk 10 werkdagen, te weten periode 1 van 27 augustus – 07 september en periode 2 10 september – 21 september. Het directoraat Openbaar Groen heeft in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) de registratie van scholieren uitsluitend doen plaats vinden op de voj- en vos-scholen. Aan de hand van een database heeft er landelijk selectie van de scholieren op de diverse scholen plaatsgevonden. De geselecteerde scholieren zijn per district en per werkperiode ingedeeld. De officiële lijsten met geselecteerden, in de leeftijdsklasse van 14 – 18 jaar, zijn door het Directoraat Openbaar Groen aan de diverse scholen geretourneerd voor bekendmaking. Deze selectie lijsten zijn ook ter inzage gelegd bij het wijkkantoor van het directoraat Openbaar Groen in de verschillende districten.
De scholieren die geselecteerd zijn voor de eerste werkperiode dienen zich aan te melden op de eerste werkdag, nl. 27 augustus 2012 om 8.00 uur ‘s morgen, voor instructies en het eventueel doorgeven van onjuiste en/of foutieve vermeldingen van de persoonlijke gegevens naam, geboorte datum & adres. De scholieren die geselecteerd zijn voor werkperiode II dienen zich aan te melden op de eerste werkdag, nl. 10 september 2012 om 8.00 uur ‘s morgen. Degenen die zich niet aanmelden op de eerste werkdag van hun werkperiode zullen van de lijst worden afgevoerd. De locatie van eerste aanmelding is reeds bekend gemaakt op de selectie lijsten van de verschillende scholen.

error: Kopiëren mag niet!