Heb respect voor de ouderen

Op zondag 12 augustus  heeft het tempelbestuur van de Waidiek Sanatan Dharma Shree Vishnu Mandir te Livorno een ouderendag, speciaal voor  voor de 60+ers georganiseerd. Deze  oudere groep (gepensioneerden + seniore burgers) onder de tempelbezoekers werden verwend middels een uitstapje naar het  Bedevaart-oord te Weg naar Zee,  “Tirath Sthaan Rameshwaram.”
In het wandelpark, welke grenst aan de Atlantische Oceaan, konden de bezoekers genieten van de mooie natuur  en werden zij daarbij ook nog getrakteerd op hapjes en drankjes, warme maaltijd en fruit.  Er waren ook leuke activiteiten gepland , waaronder zang en het voordragen van gedichten. . Het ging om een groep van 60 + ers die geregeld de tempel bezoeken en op zeer bijzondere en harmonische wijze zich bezig houden met religieuze en culturele activiteiten op Livorno.  Het leven van de ouderen speelt zich niet alleen af in de tempel , maar ook daarbuiten. Daarom dit uitstapje.  Het is goed dat wij jongeren, respect en waardering tonen voor de seniore burgers die zich veelal in hun eigen jongere jaren op een prachtige wijze over ons hebben ontfermd. Na terugkeer kreeg elke senior een levensmiddelenpakket mee naar huis.  Bij deze groep van bejaarden is deze dag als succesvol en liefdevol aangemerkt en kijken zij vol goede hoop uit naar een vervolgtrip.

error: Kopiëren mag niet!