Jarige HI schildert omrastering STS-3

Het ministerie van Handel en Industrie (HI), die op 18 augustus 2012 zijn 65ste jaardag viert, heeft een aantal activiteiten gepland zoals een sportdag en een cook-out, maar ook een scholenproject. Het gaat bij laatstgenoemde om het schilderen van de omrastering van de STS-3 aan de Willem Campagnestraat. Met de verf die HI ter beschikking heeft gesteld, heeft de technische dienst van het ministerie de schutting van een grondlaag voorzien. De leerlingen en leerkrachten van de school hebben daarna zelf tekeningen geschilderd op de muur. Hierdoor springt de school direct in het oog. Minister Raymond Sapoen benadrukte tijdens de oplevering van dit project op 13 augustus 2012 dat HI met deze actie de leerlingen wil stimuleren om zelf te ondernemen. In het kader van het jubileumjaar heeft  het ministerie een slagzin gemaakt en wel: ‘O + O = O’ (Onderwijs en Ondernemerschap = Ontwikkeling). Dit om de volgende generatie gereed te maken voor duurzame ontwikkeling en ondernemerschap. Schoolhoofd Arthur Etnel van STS-3 heeft het ministerie bedankt voor de geste. De school zal het gebaar blijven koesteren en ervoor zorg dragen dat de omrastering in zijn originele staat blijft.

error: Kopiëren mag niet!