Afscheid Openbare School Santopolder:

De Openbare School Santopolder aan de Esperanceweg heeft gisteren afscheid genomen van twee stuwende krachten van deze school. Aisahgatoen Bhageloe–Orie neemt na 40 dienstjaren als onderwijzeres afscheid. Mangaldei Hathie – Mahabier heeft 20 jaren gewerkt als schoonmaakster. Het schoolhoofd, de leerkrachten en de leerlingen hebben gisteren op feestelijke wijze afscheid genomen van juf Bhageloe–Orie en schoonmaakster Hathie–Mahabier. Vooral voor Hathie–Mahabier was het een zeer emotioneel moment. Volgens haar zal zij vooral de leerkrachten, met wie zij dagelijks heel veel ‘tories’ kon praten, missen. ‘Het is heel pijnlijk dat ik ze moet verlaten.’ Bhageloe–Orie is zes en dertig en een half jaar verbonden aan genoemde school. Daarvoor was ze voor twee en een half jaar op OS Kampong Baroe en daarna een school op Beekhuizen. Ze was ook op OS Kwarasan, maar vanwege vervoersproblemen, verruilde zij deze school voor de Openbare School Santodorp en daarna OS Santopolder. Bhageloe–Orie houdt heel goede herinneringen over aan deze school. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto’s: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!