Gratis schoolpakketten voor minderdraagkrachtigen

Stichting De Gouden Lepel onder voorzitterschap van Dhr. Maikel Blokland zal een groot aantal schoolpakketten gratis verstrekken aan kinderen uit minderdraagkrachtige gezinnen. In totaal zullen 2000 kinderen worden blij gemaakt met een schoolpakket inhoudende een schooltas ,schriften ,pennen, potloden, veger, slijper en nieuwe uniform hemden. De pakketten zijn bestemd voor kinderen van de eerste tot en met de zesde klasse.
De Stichting hoopt op deze wijze de ouders,die het moeilijk hebben met jaarlijkse uitgaven voor schoolbenodigdheden te ondersteunen, en de kinderen te stimuleren om met frisse moed naar school te gaan. Naast het schoolpakket zullen er ook goede tweedehandse kledingstukken, schoeisel een belegde broodje en drank aan de ouders en hun kinderen verstrekt worden. Tevens zal er muziek zijn en een bemoedigend woord tot de aanwezigen gericht worden.
Om voor een schoolpakket in aanmerking te komen dient men zich vooraf te registreren in de periode van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 augustus 2012 van 17.00 uur tot en met 19.00 uur namiddag en zaterdag 25 augustus 2012 van 09.00 uur tot en met 13.00 uur s’middags met medeneming van familieboekje ,ID kaart en rapport van de kinderen. De plaats van registratie en informatie is het terrein van de Nieuwe Generatie Gemeente Gods Bazuin. De verstrekking van de pakketten vindt plaats op zaterdag 22 september 2012.

error: Kopiëren mag niet!