15-jarige brandslachtoffer overleden

De 15-jarige Sergio van Malsen is hedenmorgen in het ziekenhuis komen te overlijden. Hij liep vrijdagmiddag ernstige brandverwondingen op tijdens een brand aan de Louiselaan. Gebleken is dat de jongen te samen met zijn 15-jarige vriend F.M. op de bewuste middag bezig waren een fiets te spuiten met een spuitbus. Op een bepaald moment maakte één van de jongens een aansteker aan, met de bedoeling de verflaag te laten drogen. Een galon met benzine, die in hun directe omgeving was, vatte toen vlam. Het tweetal liep hierdoor ernstige brandverwondingen op. Per ontboden ambulance werden zij vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Beide jongens werden ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen. De woning liep hierbij alleen schroeischade op. Van Malsen is vanmorgen in de ziekeninrichting overleden. De politie van ressort Centrum is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!