Politie houdt 5 criminelen aan in de ochtenduren

De politie van Geyersvlijt heeft hedenochtend omstreeks 02.20 uur twee verdachten aangehouden aan de Wolframstraat. De verdachten I.B. en F.A. zijn op heterdaad betrapt toen zij bezig waren een woning in te breken aan de Jodiumstraat. Toen zij betrapt werden probeerden de mannen in een gereedstaande auto weg te vluchten. Zij werden door de wetsdienaren in de kraag gevat en hun auto is in beslag genomen. Intussen zijn beide verdachten achter slot en grendel geplaatst. Vermeld dient te worden dat de verdachte I.B. vandaag zijn 53e verjaardag in het gevang zal moeten doorbrengen.
Het gelukte ook de politie van bureau de Nieuwe Grond om vanochtend omstreeks 05.25 uur de verdachten E.P. (28 jaar), W.P. (32 jaar) en E.P. (31 jaar) aan te houden aan de Grandweg. De verdachte E.P. verschafte zich toegang tot een woning aan de Grandweg door een raam open te breken. De bewoonster, die in diepe rust was, werd onder bedreiging met een schroevendraaier beroofd van haar bracelet die om haar arm was. Ook is SRD 200 en 1 mobiele telefoontoestel van haar weggenomen. Na zijn daad nam E.P. plaats in een voertuig waar zijn twee comparanten op hem wachtten. Na een zoekactie in de directe omgeving gelukte het de politie het drietal in de kraag te vatten. Op hen werd een deel van de buit en wel het mobiele telefoontoestel en de SRD 200 terug gevonden. Hangende het onderzoek zijn de mannen aangehouden en het voertuig in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!