Man staat terecht wegens mishandeling

Parbanand S. heeft op 12 mei 2012 de schoonvader van zijn zoon met een houwer gekapt. De verdachte ging rond de ochtenduren, gewapend met een houwer, naar de woning van het slachtoffer. Hij hield het slachtoffer voor dat hij een ‘Sheik’ is en dat hij daarom iedereen zou doodkappen. Het gelukte het slachtoffer om de houwer af te pakken. Hij liep daarbij een snijwond aan zijn handpalm op. Toen de politie arriveerde, trof zij de verdachte vastgebonden aan een stuk touw aan. Het slachtoffer gaf aan dat hij geen ruzie had met de verdachte. Hij verklaarde dat zijn schoonzoon hem op een dag belde om te gaan kijken wat zijn vader had gedaan met zijn inboedel. Het slachtoffer ging naar de woning van de verdachte en sprak hem hierover aan. Echter weet hij niet wat de reden is dat de verdachte zo tekeer ging.
Naast het slachtoffer werd er ook een vrouw gehoord. Zij gaf aan dat het slachtoffer haar zwager is. Zij was op bezoek bij hem samen met haar echtgenoot en kinderen. Zij had gezien dat de verdachte met een houwer op haar zwager afkwam. Als gevolg van de aanval liep haar zwager een kapverwonding op. De magistraat stelde deze zaak uit naar 5 oktober. De advocaat van de verdachte was niet aanwezig tijdens de behandeling van de zaak. Op de volgende zitting wordt de verdachte gehoord en eventueel komen de officier en de advocaat aan de beurt. Parbanand blijft aangehouden.
Saskia Bandhan     

error: Kopiëren mag niet!