Interbanken voetbal: RBC wint clasico van SBBDS

Het Interbankentoernooi werd afgelopen weekend voortgezet met het onderdeel voetbal. De meeste aandacht ging naar de wedstrijd tussen RBC en SBBDS, daar beide ploegen goede voetballers huisvesten. Na een 3-2 ruststand won RBC deze wedstrijd met 4-3. Jerrel Lie A Loi (2x) en Gilberto Eind (2x) scoorden voor RBC, Gordon Kinsaini (2x) en Graziano Wachter deden dat voor de bankbeveiligers.
DBS won met 4-0 van VCB na een 3-0 ruststand. Tijndal (3x) en Martels scoorden voor DSB. De wedstrijd tussen de Hakrinbank en Centrale Bank van Suriname eindigde in een 2-2 gelijkspel. H. Sastrowitomo en Anandkoemar Sital scoorden voor Hakrinbank, D. Pawiroredjo en R. Wip scoorden voor CBvS. Daar er een winnaar moest zijn, won CBvS na het nemen van penalty’s met 6-5.
Op het onderdeel troefcall hadden we de volgende uitslagen: DSB – CBvS 52-35, VCB – RBC 42-50, Hakrinbank – SBBDS 61-39, DSB – RBC 51-32, VCB – SBBDS 51-34 en Hakrinbank – CBvS 54-36.

error: Kopiëren mag niet!