Brute minnaar mishandelt concurrent

De 30-jarige Clide K. heeft op 10 juni de huidige vriend van zijn ex-vriendin, Debora, zodanig mishandeld dat het slachtoffer tot heden bloed plast. Op die bewuste nacht ontmoette de verdachte Debora samen met haar vriend op de kermis. De verdachte ging in een woeste bui later naar de woning van het slachtoffer.  Hij trapte de voordeur open en verschafte zich toegang tot de slaapkamer. Het slachtoffer, dat op dat moment samen met Debora lag te slapen, werd op het bed mishandeld. Als gevolg van de mishandeling liep hij een neusfractuur op. Op de zitting verklaarde het slachtoffer dat de verdachte samen met hem in een bedrijf werkzaam is. Hij is de chef van de verdachte. Van de mishandeling had hij vreselijk veel pijn overgehouden en overal op zijn lichaam waren er blauwe plekken te zien. Ook kwam er bloed uit zijn oogkassen. Rechter Marie Mettendaf stelde deze zaak uit naar 5 oktober. Op die dag wordt de verdachte in de gelegenheid gesteld om zijn kant van het verhaal te vertellen.  Clide blijft aangehouden.
Saskia Bandhan        

error: Kopiëren mag niet!