Rachied Doekhie: ‘We hebben veel gedaan vergeleken met de vorige regering’

‘We hebben veel gedaan vergeleken met de vorige regering’, zegt het NDP-assembleelid Rachied Doekhie kordaat wanneer hij een evaluatie maakt van 2 jaar regering Bouterse. Op 12 augustus is het precies twee jaar dat Desi Bouterse geïnaugureerd werd tot staatshoofd van de Republiek Suriname. Doekhie benadrukt best tevreden te zijn wanneer hij de voornemens van de president toetst aan de zaken die al zijn gerealiseerd.
‘Maar er moet nog heel veel gedaan worden. We zijn op de goede weg en moeten precies zo doorgaan. Ik hoop dat het komende jaar beter zal gaan met de buitenlandse investeerders.’ Doekhie is ervan overtuigd dat de huidige regering ferme stappen verder is in het realiseren van een leefbaar Suriname vergeleken met de vorige regering.
‘Zo is een aanvang gemaakt met de bouw van volkswoningen, er is ruime aandacht besteed aan het optrekken van de AOV en kinderbijslag en personen met een visuele beperking hebben speciale aandacht van de Staat.’ Volgens de politicus zijn de megaprojecten ook in zicht. Het bouwen van een highway naar Zanderij zou al besproken zijn. Ook zou er nu zicht zijn op de uitvoering van de palmolieprojecten.
‘Er is ook sprake van scholenbouw, we bouwen leslokalen bij en kinderen hoeven geen inschrijfgeld meer te betalen’, aldus het NDP-assembleelid Doekhie, die vol lof praat over de aanzittende regering.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!