Drie studeren af bij OD International Business School

De eerste groep studenten van OD International Business School in Suriname heeft gisteren haar bul ontvangen. Acht studenten begonnen in november 2011 aan deze studie en zes haalden de eindstreep. Drie hebben gisteren hun bul ontvangen. Het gaat in deze om de heren, Dhiradj Soekhai, Ruben Ravenberg en Bischop Soekhai, die hun bul en de gelukwensen in ontvangst mochten nemen van onderminister Mahender Gopi van Regionale Ontwikkeling. Bischop ontving zijn bul uit handen van onderdirecteur Onderwijs, Kenneth Biervliet, en Ravenberg uit handen van prof. dr. Radjesh Oedit Doebe, academic director ODIBS. Deze drie heren hebben na heel hard werken, binnen een jaar, de associate master degree in Business Management met succes behaald. Alle drie gaan nu voor de masters (Tekst en DBSfoto: Widjai Ganesh)

error: Kopiëren mag niet!