Verdachten mishandelde man in beeld

Het is de politie van Nickerie gelukt om twee verdachten in beeld te brengen die gerelateerd worden aan de mishandeling van de 42-jarige Moennie Gierbala in Nieuw Nickerie. Getuigen hebben verklaard dat het latere slachtoffer in tegenwoordigheid verkeerde van de twee verdachten, vermoedelijk drugsgebruikers. Dagblad Suriname sprak met gewestelijk politiecommandant Stenley Benschop die vanwege het belang van het politieonderzoek niet veel uit de doeken doet. Hij deelt wel mee dat de toestand van het slachtoffer niet zo best is. Zijn deel van het verhaal heeft Gierbala nog steeds niet kunnen vertellen aan de politie vanwege het feit dat hij moeilijk aanspreekbaar is.
‘Het onderzoek is heel delicaat en belangrijk voor ons’, laat Benschop duidelijk doorschemeren. Het lijkt er vooralsnog niet op dat er sprake was van een roofoverval, op basis van wat bekend is. Het slachtoffer ligt sinds vrijdag in het Streekziekenhuis Nickerie met een verwonding aan zijn achterhoofd. Hij werd gewond aangetroffen in de omgeving van ‘Meester de Slager’.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: