Leiding 22

De bewoners van Leiding 22, omgeving Nieuw Weergevondenweg, klagen dat het afvoerkanaal daar al jaren niet is opgehaald. Uit gegevens blijkt dat dit voor het laatst ruim drie jaar geleden is gebeurd, en wel in april 2009. Het gevolg is dat alles dichtbegroeid is en het een welkome schuilplaats is van boa’s, kaaimannen en andere gevaarlijke reptielen. Afgelopen zaterdag was het weer raak. Een boa van wel drie en een halve meter wurgde een geit, toebehorende aan Chander Oemrawsingh, dood. Toen de eigenaar dat ontdekte, was het al laat. ‘Ondertussen zijn we dus nu al drie jaren verder en zijn we ook zoveel van onze huisdieren kwijt. Het lijkt alsof de overheid wacht totdat een van onze kinderen doodgewurgd wordt’, zegt een radeloze buurtbewoner. Ook de bermen aan weerszijden van Leiding 22 worden niet gewied. Het gras heeft nu een hoogte bereikt van bijkans twee meters.

error: Kopiëren mag niet!