Alle geregistreerden worden geplaatst op Miranda Lyceum

Er was gisteren een enorme toestroom van leerlingen op het Miranda Lyceum aan de Jagernath Lachmonstraat. Na het indienen van een formulier afgelopen vrijdag moesten de pasgeslaagden van de muloscholen gisteren wederom naar de school om te horen of zij wel worden ingeschreven op de desbetreffende school. Balram Soemeer, directeur Miranda Lyceum, zegt dat er een hele drukte was in de vroege ochtend en de leerlingen in de rij moesten staan. Desondanks is alles goed verlopen. De directeur geeft aan dat zij om half acht in plaats van acht uur begonnen met het verstrekken van de informatie. De leerlingen hebben allemaal een formulier meegekregen, dat zij maandag tussen 8.00 en 10.00 uur moeten inleveren met de alle relevante stukken. Indien hieraan is voldaan, dan is de leerling automatisch ingeschreven, zegt Soemeer.
Een aantal leerlingen, dat zich gisteren pas aanmeldde voor de registratie, is ook geholpen. Naar schatting hebben 370 leerlingen zich voor het nieuwe schooljaar ingeschreven. Maar het precieze aantal zal maandag bekend zijn. Soemeer zegt dat alle geregistreerden ingeschreven zullen worden. De school zal bij de start van het nieuwe schooljaar uitgebreid zijn met een extra vleugel. Er zullen vijf lokalen met een kamer voor de onderdirecteur en een toilettengroep bijgebouwd worden. De bedoeling is dat de bouw op 1 oktober afgerond is. De directeur zegt dat de voorbereidingen van de bouw reeds zichtbaar zijn. De vleugel komt in de buurt van de gymzaal.

error: Kopiëren mag niet!