Studielening Hakrinbank voor studenten hoger onderwijs

De Hakrinbank heeft gisteren een nieuw product, de Studie Persoonlijke Lening (Studie PL) gelanceerd. Het is een studiefinancieringsplan dat is ontwikkeld voor het hoger onderwijs in zijn algemeenheid in Suriname. Afhankelijk van de keuze van de studie kan er een Studie PL met de bank gesloten worden, waardoor het voor de student gemakkelijker wordt om de lopende kosten te betalen. De student kan kiezen om bij delen, naar gelang de studie vordert, af te lossen of hij/zij kan aan het eind van de studie de lening terugbetalen. Op basis van de geldende college- en inschrijfgelden zijn er drie financieringscategorieën geïdentificeerd die beginnen bij SRD 1.000 en oplopen tot SRD 17.500.
Bij de lancering in het Bestuurshuis van de Anton de Kom Universiteit van Suriname waren aanwezig Hakrinbank-directeur Jim Boussaid, voorzitter Ryan Sidin van het universiteitsbestuur, universiteitsdirecteur Fred Bobson, secretaris Kenneth Goenopawiro, bestuurslid Khalied Saboerali van de universiteit en mevr. Jong van de Hakrinbank.

error: Kopiëren mag niet!