Stichting Solidariteitsfonds Senioren Burgers 10 jaar

Stichting Solidariteitsfonds Senioren Burgers vierde dit jaar haar 10-jarig bestaan. Op 2 augustus mocht de stichting dit heuglijk feit gedenken. Dit ging niet zomaar voorbij, maar werd gevierd met een tori neti in de Congreshal met ongeveer 350 seniorenburgers, die hiervoor een kaartje konden ophalen. De voorzitter Wim Bakker memoreerde o.a. het ontstaan van de stichting, de problemen waarmee ouderen/bejaarden geconfronteerd worden en wat er de afgelopen 10 jaar verzet is. Helaas konden de ereoprichters, dhr. Groman en mevr. Berggraaf, wegens ziekte niet fysiek aanwezig zijn. Ook de overige bestuursleden werden aan het publiek voorgesteld. Het werd een gezellige avond met vertellingen van mevr. Rewtie Sitaram, dhr. Wilgo Barend, mevr. Judith Tilborg en dhr. Lucien Vrieze. Tilborg bracht haar verhaal op een speciale manier, door presentjes in te zetten voor de aanwezigen, die vragen m.b.t. het verhaal, goed konden beantwoorden. Mevr. Sitaram, bracht heel interessant, een episode uit de Ramayana en bij de heren Barend en Vrieze, kon het publiek zich natuurlijk slap lachen. De avond werd aan elkaar geregen door mc Anne-marie Sanches, die ook enkele gezellige moppen bracht en de muziek werd verzorgd door de groep Third Edition.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: