Lions Club Kwatta verstrekt schoolpakketten


Lions Club Kwatta heeft afgelopen gistermorgen 400 schoolpakketten verstrekt op verschillende scholen  van scholencluster Kwatta. Per school worden er 15 pakketten aan de 15 meest behoeftige leerlingen verdeeld. Het gaat volgens de president van Lions Club Kwatta, Hans Chitoe om een starterspakket. De kinderen hebben een tas, schriften, potloden, pennen en kleurpotloden gekregen. Ook hebben zij een bon gehad voor 2 uniformhemden. De launch van het project is gistermorgen van start gegaan op O.S. Welgelegen II. Het is de tiende keer dat deze serviceclub kinderen heeft blij gemaakt met schoolpakketten. Chitoe hoopt dat de leerlingen er goed gebruik van zullen maken en beter hun best zullen doen op school.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: