Junkies slaan man intensive care in

Junkies die niet aan hun trekken zijn gekomen, hebben de 42-jarige Moennie Gierbala zodanig afgetakeld dat hij in de intensive care van het Streekziekenhuis Nickerie belandde. De junkies die op bedeltour waren, vroegen het latere slachtoffer naar SRD 2. Die weigerde het geld te geven wat resulteerde in zijn mishandeling. ‘Het is heel lastig, mensen die drugs gebruiken, lopen gewoon naar geld te vragen. En wanneer je weigert, wordt je zodanig mishandeld dat je opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Nu moet mijn vader lijden in het ziekenhuis, terwijl die junkies vrij rondlopen’, sprak een zeer misnoegde dochter van het slachtoffer.
De dochter maakt zich ernstige zorgen om de gezondheidstoestand van haar vader. ‘Hij geeft nog steeds bloed over.’ Gierbala is van achteren op zijn hoofd geslagen in de omgeving van ‘Meester de slager’ te Nieuw Nickerie afgelopen vrijdag. De junkies die in groten getale aanwezig zijn in Nieuw Nickerie, worden door haar bestempeld als ‘heel gevaarlijke mensen’. ‘Bedelen naar geld en mensen lastig vallen, dat is hun werk.’ Ze hoopt dat de drugsverslaafden berecht worden voor het mishandelen van een onschuldige burger.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!