Grote delen Commewijne dinsdag zonder stroom

De NV Energiebedrijven Suriname (EBS) zal vanwege noodzakelijke onderhoudswerk­zaamheden in Commewijne de stroom onderbreken voor bijkans 6 uren op dinsdag 7 augustus. Hierdoor zullen grote delen van dit district van 08.00 uur tot 14.00 uur zonder stroom komen te zitten. De EBS geeft aan dat gewerkt zal worden aan de Oost-Westverbinding vanaf Richelieu richting Stolkersijver, Richelieu, Bakdam, Tamansarie, verbindingsweg Alkmaar – Tamanredjo, Zorgvliet, Alkmaar, Tamanredjo Blok I, Tamanredjo Blok II, Alliance, Kroonenburg, Guadeloupe, Javanenweg, Creolenweg, Johannesburg en alle zijwegen die voorkomen in deze gebieden. Aan verbruikers wordt gevraagd om binnen hun huishoudens de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden kan de EBS de energietoevoer naar deze gebieden eerder herstellen.
 

error: Kopiëren mag niet!