EU-delegatie bezoekt minister Sapoen

De charge d’affaires ad interim van de Europese Unie, mevrouw Esmeralda Hernandez  Aragones, heeft op woensdag 1 augustus 2012 een beleefdheidsbezoek gebracht aan de minister van Handel en Industrie, mr. Raymond Sapoen. Zij was vergezeld van attaché operations, dhr Peter Mariën. Tijdens het bezoek wilde de delegatie informatie omtrent de stand van zaken over de Economic Partnership Agreement (EPA). De handelsminister gaf te kennen dat hieromtrent de laatste discussies nog in het parlement gevoerd moeten worden. Hij gaf tevens aan dat Suriname geheel op schema is voor wat betreft de gefaseerde invoerrechtenverlaging. Als blijk van waardering kreeg de bewindsman van de delegatie een geschenk aangeboden, waarbij ze gelijk konden proosten op een goede samenwerking.

error: Kopiëren mag niet!