Avond-Imeao en Imeao 4 reiken diploma’s uit


Het afgelopen weekeinde hebben Avond-Imeao en Imeao 4 de diploma’s uitgereikt aan geslaagden van het schooljaar 2011-2012. De uitreiking van Imeao 4 was vrijdagavond in een bekend restaurant in Paramaribo, terwijl Avond-Imeao het deed langs de Surinamerivier. Imeao 4 heeft thans een dependance aan de Parwanilaan. Het slagingspercentage (71.3%) is hier beter dan Wichersstraat. Viënda Cullimore is bestgeslaagde van de administratief/economische richting (AE-stream) met een totale puntenscore van 67. De dependance Parwanilaan heeft twee bestgeslaagden genoteerd. Deze zijn Manisha Hira (63 punten) en Sherryl Reemnet (58 punten).
De bestgeslaagden van het Avond-Imeao zijn Cherryl van Dijk van de secretarieel/economische (SE)-richting en Susanna Norah van de AE-richting.
Bestgeslaagde Cullimore zei in gesprek met Dagblad Suriname dat zij deze prestaties kon neerzetten, omdat zij op tijd heeft gestudeerd. Zij gaat zich inschrijven op een hogeschool in Paramaribo. “Ik heb mijn best gedaan en daarom heb ik deze eer verdiend”, zei ze zelfverzekerd tegen alle andere studenten op de avond.
Ivan Radjjo die namens alle studenten een dankwoord uitbracht, zei trots te zijn op zichzelf en alle geslaagden die zich hebben ingezet om het diploma te behalen. Hij bedankte de ouders en de docenten. Na het formele gedeelte hebben de studenten genoten van entertainment. Daarna was het dansen geblazen op de tonen van een dj.
N. Ramjiawan

error: Kopiëren mag niet!