Jurgen Themen wint zijn voorronde heat

Foto finish van Jurgen Themen in de voorronde van de 100m

De eerste positieve optreden van Suriname op de Olympische Spelen in London kwam van de hardloper Jurgen Themen. Hij kwam uit op de 100m sprint voorronde vanmorgen om 06.00 uur. Themen won zijn heat in een tijd van 10.55 seconden en evenaarde daarmee zijn personal best tijd. Themen start ietwat trager dan de nummer 2 in deze heat Fernando Lumain uit Indonesie. Maar halverwege nam Themen over en liet hem enkele meters achter.
Nu Themen de voorronde heeft overbrugd, is hij gekwalificeerd voor de eerste ronde van de 100m. De series in deze ronde worden rond 08.30 uur vandaag gelopen. In de voorronde kwamen de atleten uit die de kwalificatietijden niet hadden gehaald. In feite begint nu echt de Spelen voor Themen, want in de eerste ronde komen de zware guys bij.

error: Kopiëren mag niet!