Sportminister Neil Kumar opent damontmoeting Suriname – Guyana

Tjark Olivieira, James Ramlall, Neil Kumar en Ramdeen Jairam samen met de groep dammers van Jofewa en Guyana

De Guyanese sportminister Neil Kumar heeft de damontmoeting tussen een delegatie van de Jongerenfederatie Wanica (Jofewa) uit Suriname en Guyana geopend. Jofewa is in samenwerking met Stichting Carribean Center van James Ramlall naar Guyana vertrokken voor het spelen van damwedstrijden en verzorgen van clinics. ‘Ik wens de dammers het beste toe en hoop dat alle trofeeën door mijn landgenoten gewonnen worden’, zegt Kumar. ‘We zullen zeker ervoor zorgen dat er een tegenbezoek komt. Het zal daarbij niet bij dammen blijven, maar uitgebreid worden naar alle takken van sport. We hebben al een goede relatie met Suriname, dus we kijken uit naar de Olympische Spelen van Rio, dat ten minste één van de landen de gouden plak behaalt’, zegt minister Kumar.
‘ Ik wens de Surinaamse dammers het allerbeste toe en hoop dat alle bekers naar Suriname gaan’, zegt de eerste secretaris van de Surinaamse ambassade in Guyana belast met consulaire aangelegenheden, Tjark Olivieira. Hij nam waar voor de afwezige ambassadeur Manorma Sookhnandan.

error: Kopiëren mag niet!