Steekgrage gaat voor zes jaar de bak in

Ruben Deekman en Eugene Volney zijn gisteren gevonnist. Zij waren betrokken bij een steekpartij op 27 december van het vorig jaar. Rechter Dinesh Sewratan veroordeelde Deekman conform de eis tot 6 jaar. Hij heeft het slachtoffer Rayen Amalenzo op die bewuste dag van de vechtpartij neergestoken. Volney die daar ook bij betrokken was, kreeg een gevangenisstraf van 12 maanden, waarvan 8 voorwaardelijk met aftrek, en een proeftijd van 3 jaar. Deze laatste heeft de straf reeds in voorarrest uitgezeten. Hij werd door advocaat Georgette Leter bijgestaan. Ook dit vonnis was conform de eis. Naast het neersteken van het slachtoffer hebben de verdachten ook ene Theo mishandeld. Aan deze mishandeling heeft dit slachtoffer letsels overgehouden. De magistraat achtte beide feiten tegen Deekman wettig en overtuigend bewezen. Deekman heeft de overledene gestoken met een 40 cm lang mes. Volgens de patholoog anatoom was de steek met kracht toegebracht. Het slachtoffer werd gestoken in de buik- en borststreek. Deekman blijft aangehouden.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!