NH verbetert dienstverlening met nieuwe watertankwagen


De Dienst Watervoorziening van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen heeft op 31 juli 2012 een nieuwe watertankwagen in gebruik genomen. De aanzet tot de aanschaf is al bijna een jaar geleden gegeven. Helaas heeft het nog lang geduurd voordat de tankwagen er eindelijk kwam. Gisteren werd de tank voor het eerst te Meerzorg (Commewijne) ingezet. Diensthoofd Ivan Wormer is blij dat de dienst nu weer over een eigen waterwagen beschikt, zodat meer woongebieden bediend kunnen worden. De mobiele tankwagen komt precies op tijd, vóór het begin van de droge tijd. De tankwagen zal ingezet worden in Commewijne, Wanica en Brokopondo.
De SWM verleent haar medewerking om enkele delen van Paramaribo Noord te voorzien, waar de voorzieningen nog niet compleet zijn. De watertankwagen is een behoorlijke aanwinst voor de Dienst Watervoorziening en heeft een volume van 20 kubieke meter. Het ministerie hoopt gedurende de droge tijd nog twee tankwagens in gebruik te nemen.

error: Kopiëren mag niet!