Just for fun veteranen- en recreantenbadmintontoernooi

De senioren van de Surinaamse Badmintonselectie organiseren op zondag 5 augustus 2012 een Just for Fun veteranen 45+/recreanten badmintontoernooi. Dit toernooi heeft een fundraisingskarakter, waarbij de opbrengsten van het toernooi gebruikt zullen worden als bijdrage voor het afvaardigen van de seniorenselectiespelers naar de Carebaco Games te Santo Domingo. Het initiatief komt van de topspelers zoals Redon Coulor, Mitchel Wongsodikromo, Irfan Djabar en Alroy Toney. De onderdelen die gespeeld zullen worden, zijn heren- en damesdubbel. De inschrijving voor deelname kan tot uiterlijk 3 august 2012. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een vereniging, maar moeten de spelregels wel kennen. De wedstrijden worden gehouden in de LTS-Sporthal op het Natin-complex.
 

error: Kopiëren mag niet!