Cambiohouder Soender Hirasingh meldt zich aan bij de politie (update)

De cambiohouder Soender Hirasingh heeft zich aangemeld bij de Surinaamse politie. Na bijkans 8 maanden zette hij wee voet aan wal in Suriname, maar meldde zich met zijn raadsman aan op een politiebureai. Hij werd opgespoord op verdenking van verduistering en oplichting van grote geldsbedragen. De eigenaar van Nirlo Money Exchange deed aan nearbanking en verdween met ruim 12 miljoen aan Euro’s en US-dollars uit het land eind december 2011. Hij dook onder in Cyprus. Hirasingh had het lef om geld in leen te nemen en daarvoor 12% rente maandelijks uit te keren. De beleggers waren zo ingenomen met dit initiatief, dat ze honderden duizend euro bij hem belegde om zo veel rente te krijgen. Zelfs een bekende oogarts en cardioloog kon de verleiding niet aan.

error: Kopiëren mag niet!