Vermoedelijke inbreker geeft toe

De 19-jarige Clifton K. staat terecht wegens inbraak. In deze zaak werd vrijdag een politieagent gehoord. Hij gaf aan dat zij van de Centrale Meldkamer (CMK) een melding binnenkregen. De sterke arm ging met twee politiemannen en twee militairen op het adres, waar de inbrekers hun slag zouden slaan. De agent verklaarde dat bij het zien van de politie twee mannen op de vlucht sloegen. Een van de twee mannen is de verdachte. Clifton werd in een bosschage aangetroffen. De rechter had deze politieman opgeroepen omdat Clifton eerder had verklaard dat hij niets te maken had met de inbraak en dat hij door de politie op straat werd aangehouden. Tijdens ondervragingen gaf Clifton uiteindelijk toe. Hij verklaarde dat hij daadwerkelijk in het bos was aangetroffen.
De agent gaf aan dat beide verdachten probeerden te vluchten. Zij negeerden de schoten van de politie en renden door. Pas na het vijfde schot kwam deze verdachte tot inkeer en bleef staan. Zodoende konden de agenten hem aanhouden. Op 5 oktober zal de vervolgingsambtenaar aan het woord komen. De verdachte wordt juridisch bijgestaan door advocaat Stefani Amirkhan. Clifton blijft aangehouden.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: