Rik Schuitemaker master netwerker BNI

Tijdens een goed bezochte visitors day georganiseerd door Business Network International (BNI) Suriname (Chapter Progress) afgelopen donderdag is Rik Schuitemaker uitgeroepen tot ‘master netwerker’. Hij is in het dagelijks leven general manager van Ervo, lid van het KKF-bestuur en bestuurslid van de Surinaamse Zwembond en de Associatie van Surinaamse Autobedrijven. Verder levert hij zijn bijdrage in het rallygebeuren in Suriname en is zijn bedrijf aangesloten bij de Stichting Toezicht Keuring Motorrijtuigen. Het feit dat hij sinds de oprichting van Chapter Progress een toegewijd lid is en de meeste ‘referrals’ tot nog toe verstrekt heeft aan zijn mede BNI-leden, geeft hem recht op deze onderscheiding.
De BNI visitors day is een initiatief van BNI, de grootste business en professionele netwerkorganisatie in de wereld. Het doel van de visitors day is om het belang van goed gestructureerd netwerken in de gemeenschap te promoten en BNI net als in het buitenland een succesvolle organisatie te maken. Door netwerken te erkennen als een essentiële tool voor succes in het hedendaagse businessklimaat en door te participeren in een gestructureerd systeem, kunnen de voordelen enorm zijn voor businessmensen. Het is een geweldige gelegenheid voor businessmensen en iedereen die de waarde van businessnetwerken kent, om met elkaar te netwerken en te leren hoe “contact”-netwerken alle bedrijven (groot of klein) voordeel kan opleveren.
BNI werd 27 jaar geleden opgericht in Californie, USA, door dr. Ivan Misner. De keynote spreker van de avond was mevr. ir. Djainti Hindori in de hoedanigheid van voorzitter van de Surinaamse Bankiersvereniging. “Door in verenigingsverband op te trekken en elkaars specialisaties aan te prijzen, kunnen we veel beter groeien in een win-win-situatie”, zei Hindori. BNI Suriname wil in dit kalender jaar een 2e chapter oprichten.

error: Kopiëren mag niet!