Preselectie Digicel Kick Start Clinics achter de rug

Zaterdag werd in het Essedstadion de preselectie gehouden van de Digicel Kick Start Clinics 2012. Onder leiding van technisch directeur Kenneth Jaliens van de SVB kwamen 59 jeugdvoetballers onder de 15 jaar opdagen. Na een training en oefeningen koos Jaliens uiteindelijk 19 jongens die nu een stage zullen volgen. Hieruit worden de beste jongens uitgekozen voor de clinics.
Tot de groep van 19 spelers behoren: Ivenzo Comvalius, Jean-Pierre Pinas, Melito Brewster, Saverio Bergtop, Gleofilo Hasselbaink, Gianni Saldi, Rohiet Jawahier, Randall Hardjopawiro, Alphons Gelton, Ayad Godlieb, Iwan Horden, Orgien Pinas, Sercinio Caupain, Akash Lalaram, Dylan Sloot, Diego Karijoatmo, Shawn Fernandes, Stephano Stekkel en Giordano Roozer.

error: Kopiëren mag niet!