Helena Boys en Leiding 16A strijden voor laatste finaleplaats

Afgelopen week werd de Dharm Boma Copa voortgezet. SV Leiding 16A speelde een cruciale wedstrijd tegen Team Rebels. Bij een gelijkspel zou deze ploeg uit Leidingen verzekerd zijn van een finalerondeplaats. Tot rust hield ze de rebellen op 1-1. Maar in de tweede helft liep Team Rebels uit naar een 6-1 overwinning. Rosano Saliem (4x), Sergio Atmo en Ilhas Karmin scoorden voor Team Rebels, Belrich Tjieko redde de eer voor Leiding 16A. Door dit resultaat staat Leiding 16A nu samen met Helena Boys op een gedeelde derde plaats in poule A. De top 3 plaatst zich voor de finaleronde. Deze twee ploegen zullen dan een beslissingswedstrijd spelen voor de derde plaats op woensdag 1 augustus. De winnaar van poule A is geworden Selection. Ze boekte een 4-2 overwinning op Jivan Jotie, na een 2-0 ruststand. Wirinder Laldjietsingh, Geovanni Tiendarie (2x) en Umtesh Biharie scoorden voor Selection. Bij Jivan Jotie was Ram Gopal tweemaal trefzeker. Op de tweede plaats in poule A eindigt Team Rebels.
In poule B won Real 20 met 3-0 van Barca Boys door goals van Okino Wens (2x) en een auto-goal van Barca. De wedstrijd Vybz – Real Boma was uitgesteld. Deze wedstrijd die van belang is voor de positionering op de ranglijst, wordt op woensdag 1 augustus ingehaald. De topscorer in dit toernooi is Rosano Saliem van Team Rebels met 8 doelpunten. Giovanni Veldwijk van Real Boma heeft 7 doelpunten.
De loting van de finaleronde vindt eveneens woensdag plaats. De eerste speeldag van de finaleronde is op zaterdag 4 augustus.

De stand in poule A:
# Team

Pt.

1 Selection

10

2 Team Rebels

9

3 Helena Boys

4

4 SV Leiding 16

4

5 Jivan Jotie

1

De stand in poule B:
# Team

Pt.

1 Vybz

9

2 Real Boma

7

3 Real 20

5

4 Barca Boys

4

5 Rode Ster

0

error: Kopiëren mag niet!