Girjasing neemt na bijna zeven jaren afscheid van KAAK

De parlementariër Sheilendra Girjasing heeft afgelopen zaterdag het populaire televisieprogramma Kal Aaj Aur Kal (KAAK) op RBN TV 5 voor het laatst gepresenteerd. Na bijna zeven jaren zijn krachten te hebben gegeven aan dit programma zal hij nu een eigen programma starten op Radika TV 14. Zijn programma heet Yahi Peigham Hamara. De eerste editie wordt aanstaande zondag om 13.00 uur uitgezonden. Girjasing zegt dat hij een heel goede tijd heeft gehad bij RBN. ‘Ik heb na bijna zeven jaren besloten om ermee te stoppen. Eind van dit jaar zou ik al zeven jaar bij KAAK zijn, maar ik heb andere ideeën over wat ik allemaal wil gaan doen. Ik heb andere plannen op mediagebied en met mijn talkshow.’
Girjasing zegt dat RBN voor hem een hele goede leerschool is geweest. ‘Ik heb veel geleerd wat presenteren betreft en wil daarom nu ook zelfstandig verder gaan. Het is heel belangrijk dat een DNA-lid bereikbaar is voor de gemeenschap. Aangezien ik om me heen zie dat DNA-leden veel eenzijdig communiceren, wil ik juist dat ik bereikbaar ben voor een ieder en dat ik vraagstukken in DNA kan behandelen die in de gemeenschap spelen. Ik wil in contact zijn met de gemeenschap’, zegt de parlementariër uit Commewijne. Hij benadrukt dat er geen problemen zijn tussen zijn persoon en de directeur van RBN, Faried Pierkhan. ‘We zijn hele goede vrienden en dat zullen we blijven. Bovendien zal ik de informatie dat in Dagblad Suriname verschijnt ook nog blijven gebruiken voor mijn programma, dus er is niets aan de hand.’
Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!