Nog steeds vuil water uit de kraan te Paranam

‘Het is nog steeds zo dat je tij en ontij vuil water uit de kraan krijgt. Mijn witte kleren worden bruin, mijn witte toiletpot ziet er bruin uit en het water uit de kraan drink ik helemaal niet.’ Zo doet een vrouw van Paranam haar relaas over het vuil water dat plotseling uit de kraan begint te stromen. ‘Met dit probleem zitten we al jaren. Het is geen nieuwigheid. Alleen weet ik niet wanneer dit opgelost zal worden’, zegt ze. Ze vertelt dat dit probleem de gebieden Martin Luther Kingweg, La Vigilantia, Domburg, Commissaris Simonspolder en Accaribo teistert. ‘Je weet niet wanneer er troep uit je kraan stroomt. Ik drink al jaren geen kraanwater. Dat was al niet lekker. Maar er zijn veel bewoners die het zich niet kunnen permitteren om water te kopen. Hoe gaan zij het redden?’, vraagt ze zich af. Ze hoopt dat de waterleidingmaatschappij er eindelijk werk van maakt om dit probleem tot het verleden te laten behoren.

error: Kopiëren mag niet!