Rehabilitatie Ringweg Noord wekt irritaties op bij weggebruikers

Weggegebruikers van de Ringweg Noord beginnen zich langzaam te ergeren aan de rehabilitatiepogingen van het ministerie van Openbare Werken. Enkele burgers geven de krant te kennen dat het lapwerk dat word gedaan aan de Ringweg Noord al maanden duurt en al lang af zou moeten zijn, aangezien slechts delen van de weg verzakkingen vertoonden. ‘Het lijkt alsof er een totale zandweg wordt geasfalteerd en niet dat gaten worden dichtgegooid. Sinds gisteren is ook het tweede gedeelte van de weg afgesloten en nu zit Ringweg Zuid vol met automobilisten. We moeten uren in de file staan, alleen omdat er amateurs aan de weg zitten te kletsen. Wat is dit voor onzin?’, zegt een onderwijzer geërgerd aan de krant. Een andere burger zegt dat er buitenlanders aan het werk zijn gezet om de weg aan te pakken, omdat de overheid beweert dat eigen landgenoten het werk niet aankunnen. ‘Kijk nu wat er gebeurt. Wat doen de buitenlanders nu daar? Ik heb niets persoonlijk tegen ze, maar er is duidelijk veel mis. Ik zie de mensen daar dag en nacht, maar de weg is geen stap vooruit gegaan.’ De krant probeerde contact te krijgen met het ministerie van Openbare Werken, maar er werd niet opgenomen.
Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: