Heenwedstrijd Botopasie en Real Saramacca zaterdag

De eerste affiche van twee bloedstollende ontmoetingen tussen Botopasie en Real Saramacca wordt zaterdag aanstaande gespeeld in het NGVB-stadion om 17.00 uur. Dan strijden de nummer 3 van het Lidbondentoernooi en de nummer 10 van de SVB Eerste klasse tegen elkaar in de promotie-/degradatiewedstrijd. De return wordt op zaterdag 4 augustus te Saramacca gespeeld om 16.30 uur. Botopasie is een van de beste ploegen van het afgelopen Lidbondentoernooi. Met spitsen als Armando Lugard en Dennis Doekoe is elke verdediging gewaarschuwd. In elk geval krijgt de kampioen van de NGVB de eerste kans om een stap te zetten richting de Eerste klasse.

Het schema van deze wedstrijden:

Team A Team B Datum Tijd Lokatie
Botopasi Real Saramacca Za.28 juli 17.00u NGVB
Real Saramacca Botopasi Za.04 aug. 16.30u Eliazer

 

error: Kopiëren mag niet!