Surinaamse delegatie in London gearriveerd (nieuw)

(foto: Desney Romeo)

Na een vrij vlotte reis via Schiphol is de Surinaamse delegatie voor de Olympische Spelen gearriveerd in London. Daar kwam een deel van de delegatie tot de vervelende ontdekking dat hun bagagae was achtergebleven op Schiphol. De bagage van de officials Kenneth Mac Donald, Ewdard Cruden, Aubrey Nai Chung Tong en Desney Romeo was vanwege verkeerde labeling op Zanderij in Amsterdam achter gebleven. In de vroege ochtend konden de heren gelukkig weer over hun spullen beschikken. London kookt lettelijk en figuurlijk en het kwik stijgt boven de 30 graden wat in deze stad waar de accomodaties niet voorzien zijn van airco, erg onprettig is. Daarnaast is het verkeer in de stad erg chaotisch en het is geen vreemde zaak wanneer ritten bijkans twee tot drie uur duren. Vanwege deze situatie zal de badmintondelegatie vanaf morgen haar intrek nemen in een hotel dichtbij de Wembley arena waar de wedstrijden worden afgewerkt. Rijden vanaf het olympisch dorp naar Wembley neemt altijd meer dan twee uren in beslag (tekst: Desney Romeo)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: