Wongsodikromo en Leefmans winnen Masters Invitatietoernooi

Mitchel Wongsodikromo en Crystal Leefmans hebben het Masters Invitatie badmintontoernooi van New Stenov gewonnen. In de NGVB-sporthal waren de als nummer 1 geplaatsten onverslaanbaar. Wongsodikromo rekende in de finale af met Irfan Djabar met 21-6 en 21-14. Leefmans ontdeed zich van Jill Sjauw Mook in de laatste horde met 21-19 en 21-11. Dit Invitatietoernooi werd speciaal georganiseerd om onze olympian Virgil Soeroredjo alvast moreel te ondersteunen.
Op weg naar de halve finales versloeg Wongsodikromo vervolgens Alroy Toney, Dylan Darmohoetomo en Redon Coulor. In de halve finale won hij van Gilmar Jones met 21-14 en 21-12. In de strijd om de derde plaats versloeg Darmohoetomo zijn tegenstander Jones.
Leefmans had op weg naar de halve finales het makkelijk tegenover Sherifa Jameson, Santusha Ramzan en Jill Sjauw Mook. In de halve finale won ze van Priscille Tjitrodipo met 21-7 en 21-12. In de strijd om de derde plaats won Tjitrodipo van Danielle Melchiot.

error: Kopiëren mag niet!