Jivan Jotie verliest van Team Rebels

De Dharm Boma Copa werd zaterdag voortgezet op het Dharmveld. Aan deze buurtcompetitie doen 10 ploegen mee verdeeld over twee poules. In poule A won Team Rebels zijn tweede wedstrijd op rij door Jivan Jotie met 3-0 te verslaan. De ruststand was 2-0. Rosano Salim (2x) en Guno Monadjat scoorden voor Team Rebels. SV Leiding 16 was met 2-0 sterker dan Helena Boys. De ruststand was 1-0. Sunil Ajodhia en Sarawan Adjodhia scoorden voor SV Leiding 16. Barca Boys won in poule B met 1-0 van Rode Ster, na een 0-0 ruststand. Het doelpunt kwam van Ravi Chotkan. De andere wedstrijd in deze poule ging tussen Real Boma en Real 20. De jongens van Boma wonnen met 2-1, na een 2-0 ruststand. Giovanni Veldwijk scoorde beide goals voor Real Boma, Aniel Poenai maakte de goal van Real 20.
Zaterdag aanstaande worden de laatste groepswedstrijden gespeeld. De top 3 uit elke poule plaatst zich voor de finaleronde. De ploegen van Selection en Team Rebels uit poule A en Vybz en Real Boma van poule B zijn al geplaatst. Zaterdag om 19.00 uur Selection – Jivan Jotie, 20.00 uur Leiding 16 – Team Rebels, 21.00 uur Vybz – Real Boma en 22.00 uur Barca Boys – Real 20. De topscorer momenteel is Giovanni Veldwijk van Real Boma met 7 doelpunten.
Begin volgende maand zal de organisatie, onder leiding van Dharm Ramharak, van start gaan met de grootse Dharm Copa. Hieraan doen clubs uit het gehele land mee. De inschrijvingen zijn nu open.

De stand in poule A:
# Team

Pt.

1 Selection

7

2 Team Rebels

6

3 Helena Boys

4

4 SV Leiding 16

4

5 Jivan Jotie

1

De stand in poule B:
# Team

Pt.

1 Vybz

9

2 Real Boma

7

3 Real 20

6

4 Barca Boys

4

5 Rode Ster

0

error: Kopiëren mag niet!