Ulrich Reding topscorer Hoofdklasse

Misschien niet opvallend, maar in elke wedstrijd pikt Boskamp-spits Ulrich Reding een doelpuntje mee. Daar de andere spitsen wisselvalig scoren, staat de voormalig Robinhood-speler nu aan kop van de topscorerslijst in de SVB Hoofdklasse met 18 treffers. Afgelopen week scoorde Reding een keer tegen WBC in de 4-2 overwinning van zijn ploeg. Met nog 1 speeldag te gaan heeft hij alle kansen om zijn positie te behouden. Boskamp speelt tegen SV Notch.
Op de tweede plaats staat Robinhood-vleugelspits Giovanni Waal. Met een doelpunt in het 4-3 verlies tegen Leo Victor komt hij nu op 17 te staan, 1 minder dan Reding. Waal heeft nog twee wedstrijden te spelen, tegen WBC en Inter Moengotapoe. Indien Reding verzuimt te scoren, kan hij de topscorerstitel pakken.
Na 4 doelpunten tegen Kamel Dewaker, is Inter Moengotapoe-spits Amaktie Maasie gestegen naar de derde plek met 16 doelpunten. Maasie speelt een wisselvallig seizoen, maar als hij eenmaal op het veld staat, pakt hij zijn goals wel. Inter moet nog spelen tegen Robinhood. Romeo Jomena van Robinhood staat vierde met 14 treffers, terwijl Miquel Cronie van Leo Victor en Giovanni Drenthe van WBC elk op 13 doelpunten staan.

Overzicht van de topscorers:

Naam Vereniging Dlp
Ulrich Reding Boskamp

18

Giovanni Waal Robinhood

17

Amaktie Maasie Inter MT

16

Romeo Jomena Robinhood

14

Miquel Cronie Leo Victor

13

Giovanni Drenthe WBC

13

error: Kopiëren mag niet!