Dosko sluit eerste ronde af als koploper

De eerste ronde in de finaleronde van de SVB Vrouwenvoetbalcompetitie is ten einde. Titelverdediger Dosko is na het 1-1 gelijkspel tegen Oema Soso als koploper geëindigd. Aisa Smit gaf Oema Soso de leiding in de eerste helft, Cynthia Sital maakte gelijk voor Dosko in de tweede helft. Dosko heeft na 3 partijen 5 punten, Oema Soso volgt met 4 punten. Ook 4 punten heeft Merodia, ondanks haar 1-0 verlies tegen Diva. Stephanie Hanenberg scoorde het gouden doelpunt voor Diva, die nu 3 punten heeft. Met de tweede ronde voor de boeg, hebben alle 4 ploegen kans op het kampioenschap.
Zondag wordt een aanvang gemaakt met de tweede ronde. In het Emile de Lafuente- sportcomplex komen tegen elkaar uit om 16.30 uur Dosko – Diva en om 18.30 uur Oema Soso – Merodia.

Stand na eerste ronde:
Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Dosko

3

5

4

1

02 Oema Soso

3

4

4

2

03 Merodia

3

4

1

1

04 Diva

3

3

1

6

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: