Margaretha en Lust en Rust ontevreden op Somohardjo

De bewoners van de plantages Margaretha en Lust en Rust zijn heel erg ontevreden op de politicus en parlementariër Paul Somohardjo. Het ressortraad (RR)-lid van ressort Margaretha, Ronny Koesni, zegt aan de krant dat ruim twee maanden terug de afspraak is gemaakt met Somohardjo om via het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij een communicatieweg aan te leggen tussen de twee plantages. “Het plan was een weg aan te leggen van een meter breed. Tevens zou het bezand worden, zodat de bewoners niet meer door de modder zouden moeten ploeteren om elkaars gebieden aan te doen. De communicatieweg is wel aangelegd door het ministerie, echter heeft het een breedte van nauwelijks 50 cm. Bovendien is het niet volledig bezand. Halverwege de weg moeten de buurtbewoners weer waden door water en ploeteren in de modder. Zelfs op de brommer is deze weg onbegaanbaar.”
Koesni zegt dat de bewoners van de gebieden zwaar teleurgesteld zijn en geen vertrouwen meer hebben in Somohardjo. “Ik weet niet wat deze man doet. Hij belooft ons dingen, maar als het werk is opgeleverd, zie je dat hij niets maar dan ook niets heeft gedaan”, klinkt Koesni teleurgesteld. De krant trachtte een reactie te krijgen van Somohardjo, echter was hij onbereikbaar.
Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: