Aannemer Militairproject bedankt

De aannemer die de wegen op het Militairproject moest bezanden, is bedankt door de opdrachtgever. Hij hoeft het werk niet meer te doen voor het ministerie van Openbare Werken, omdat hij al meer dan een jaar treuzelde met het werk en veel zou hebben geknoeid. Dit zegt de districtcommissaris van Commewijne, Ingrid Karta-Bink, aan de krant. De bewoners van het project baalden van de aannemer die ruim een jaar lang de wegen op een nonchalante manier liet bezanden door zijn werknemers. Er werd achteloos zand gedumpt op de weg, waarna het precies zo werd achtergelaten. De bewoners konden met hun wagens niet helemaal naar huis rijden en waren genoodzaakt om hun voertuigen aan de hoofdweg achter te laten, met alle gevolgen van dien. Zowel de commissaris als het ministerie was op de hoogte van ‘het geknoei’ van de aannemer en uiteindelijk is hij bedankt.
Buurtbewoners reageren opgelucht dat eindelijk is gereageerd op de vele klachten die zijn gedeponeerd bij de dc en OW. Het is nog niet bekend welke aannemer het roer overneemt. “We hopen dat de volgende aannemer zijn werk wel naar behoren doet”, zucht een opgeluchte bewoner.
Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!