Armando Lugard verslaat Wendel Dors

De laatste weken was het stuivertje verwisselen op de topscorerslijst van het 7de SVB/Integra Marine Port Services Lidbondentoernooi. Wendel Dors van Caravan en Armando Lugard van Botopasie waren om en om de schuttersleider. Bij het ingaan van de laatste speeldag stond Dors aan kop met 15 goals, Lugard had er 14 op zijn naam. In de strijd om de derde plaats scoorde de jeugdspeler Lugard 4 keer voor Botopasie en kwam op 18 treffers te staan. Dors moest hierna in de finale tegen Papatam ten minste 3 keer scoren om hem te evenaren. De ‘veteraan’ Dors, oud- SNL-speler, kwam tot 2 treffers. Vermeldenswaard is dat Dors een penalty mistte in de 85ste minuut, anders zou hij naast Lugard staan. Hierdoor eindigt hij met 17 goals en moet de titel overlaten aan de Botopasie-spits. Een andere Botopasie-speler, Dennis Doekoe, staat derde met 14 goals.
 

Naam Vereniging

Dlp

Armando Lugard Botopasi

18

Wendel Dors Caravan

17

Dennis Doekoe Botopasi

14

 

error: Kopiëren mag niet!