Bee niet happy met besluit CHS

Abop-assembleelid Marinus Bee betreurt net als zijn voorzitter Ronnie Brunswijk het besluit dat het Centraal Hoofdstembureau Suriname (CHS) genomen heeft in de case van Pokie en Ajaiso. Bee zegt dat naast de Abop-top, ook delen van de AC-achterban in het binnenland absoluut niet happy is met het besluit dat genomen is. De ex-BEP’ers Diana Pokie en Waldi Ajaiso zijn geen parlementariërs meer krachtens een beslissing van het CHS. Volgens Bee is de achterban zeer teleurgesteld dat het deze twee politici zo moest vergaan. De twee ex-DNA-leden zijn harde veldwerkers en hebben zich bijzonder beijverd voor de AC-gemeenschap in het binnenland. Bee had zelfs graag gewild dat Pokie en Ajaiso hun termijn hadden uitgezeten tot 2015. Het had volgens hem nooit zover mogen komen. Bee zegt dat in Abop de traditie is om zaken in consensus af te handelen.  “Dat is onze geaardheid als Abop’er.” Bee zegt desgevraagd dat de AC veel in contact zal blijven met de achterban in het binnenland om zaken die verkeerd zijn overgekomen rondom de case van Pokie en Ajaiso goed door te praten. Het zal niet zover komen dat de achterban door teleurstelling haar vertrouwen in de politici van het binnenland verliest.

error: Kopiëren mag niet!