Bos en Natuur:

Tevreden gingen Gerold Zondervan, Rudi van Kanten en Nancy del Prado, allen betrokken bij het uitbrengen van het boek “Bos en Natuur”, weg na de meeting met de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, Shirley Sitaldin. Overtuigd van de belangrijkheid en de goede bedoeling van de drie stemde de minister in met hun voorstel om in het komend jaar samen te werken. WWF en Tropenbos International Suriname willen voor de drie komende edities opdraaien voor 750 exemplaren van het vakblad, die dan gedoneerd worden aan het ministerie. Het ministerie komt in met de distributie naar de verschillende scholen, verwoordde Zondervan het groepsvoorstel. Verder ging de minister in op het belang van dit boek als naslagwerk en de bijdrage die het kan leveren aan het milieubewustzijn van onze bevolking c.q. de jeugd. In een ontspannen sfeer werd het natraject besproken. Voor eind juli 2012 is er een grote launch van dit vakboek gepland. (Informatie & Communicatie Minov)

error: Kopiëren mag niet!