Zondag start Highway Cup 2012

De eerste editie van de Highway Cup 2012 wordt op zondag 15 juli afgetrapt. Dit toernooi met als sponsors Wanica Technical Trading en Ramcharan’s Slijterij, wordt gehouden op het Kedarveld aan de Warakoeweg te Highway. Er doen 8 ploegen mee hieraan, verdeeld over twee poules. De openingswedstrijd zal gaan tussen Jong Atta Boys en SV Wilhelmina in poule A om 13.00 uur. De organisatie is met dit initiatief gekomen om het publiek en voetballers bezig te houden in de voetballoze periode.
Er doen 8 ploegen mee van verschillende buurten. Zo heb je in poule A Jong Atta Boys van De Boerbuiten en omgeving, SV Wilhelmina van de Wilhelminaweg te Vredenburg, Dreamteam uit Ramgoelam en The Hunters van Highway. In poule B zitten FC Interpul van de Puljhunweg en omgeving, Ew Tjie Pegoe Boys van de Prinsessetraat en omgeving, The Survivors van Meerzorg en Adonai van de Toekomstweg.

Week 1: zondag 15 juli 2012

Tijd Wedstrijd

Poule

Stage

13.00 uur Jong Atta Boys – SV Wilhelmina

A

Voorronde

14.00 uur FC Interpul – Ew Tjie Pegoe

B

Voorronde

15.00 uur Dreamteam – The Hunters

A

Voorronde

16.00 uur The Survivors – Adonai

B

Voorronde

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: